cik aten

Monday, April 4, 2011

Nur Amani Alisya ^__^''



story mory Cik Aten ari nie pasal my lovely "anak sedare"!!!!!!!!!!! pasti u all semua tertanya tanya asal tibe2 Cik Aten nak cite sal nak sedare die kan..kan...kan...

Cik Aten start story mory nie ngan name anak sedare Cik dulu k...
anak sedare Cik name die ialah

"NUR AMANI ALISYA BT NOR ISMAIL"
panjang kan name die...nie mesti name mak die pendek n pastu x puas ati terus letak name anak panjang2...huhuu..(ky jgn mare k...sye gurau je k)...

Amani lahir pd 30/07/2010
p/s: sape yg tau jgn lupe kasi adiah kat amani k...huhu...
Amani nie lahir kat hospital sg.buloh...
untuk pengatahuan semua..
Amani nie cucu sulong bagi family kami semua..

kedatangan Amani kat muka bumi nie amat di6ti2 kan kami sekeluarga...
bak kate pepatah : Amani ibarat pelengkap bagi family kami...

berat Amani mase lahir just 2.8 kg je...
but she very cute...

Amani mase lahir x laa putih melepak sgt..
just2 putih2 gitu je...huhuh
but tp lame2 keputihan Amani telah mengalahkan makcik2 die... makin besor makin chumelll....
sampai semua yg jumpe die kate camnie...

"wah Cik Aten anak sedare ko makin chumell r n pandai die bergambar"
Cik Aten die pun ape lagi bangga r die coz owg puji anak sedare die makin chumelllllllll.....

korang semua mesti ase cam Cik aten just nak tayang anak sedare die yg cute miut tuuu....

ad Cik Aten kisah....(ak x kisah pun....hahhaha)
kalo ad owg jelez pun den x kisoh....hahhaha....
den kan TUAN TANAH kat cinie....hahhha...

dah r cito sal cik aten...
kite tgk pulak pic Amani yg Cik aten upload untuk korang semua...

korang mesti setuju ngan cik aten yg Amani nie pandai bergambar n die cute miut...
sapo setuju ngan den leh r like pic2 tu semua.... ( dalam mimpi korang laa...hahhaha)
last say from CIK ATEN:
"NUR AMANI ALISYA CIK SANGAT2 SAYANG KAMU"






amani n cik aten ^__^




amani with umi kesayangan die...



amani nak minum air pun still pandang camare... mmg gile camera betul r Amani nie...


Amani senyum2 manje gitu ^__^''


**Nur Amani Alisya**